[Immobile - Immobiliare Croazia home] 70.000 Immobile - Immobiliare | Sponzori: Nekretnine Hrvatska. Nekretnine iz cijele Hrvatske | Najnovije Vijesti | Stanovi Zagreb i Hrvatska Stanovi Zagreb | Nekretnine u Rijeci Nekretnine Rijeka | Stanovi novogradnja| Stanovi Split | Ponuda dana

Nedjelja, 18. ozujka 2018.,             

Casa Ad Affittare |  Casa Al Vendito |  Agrario Superficie |  L officio - Commercio - Ad Affittare |  L officio - Commercio - Al Vendito  |  Appartamento - Ad Affittare |  Appartamento - Al Vendito |   |  Hotel - Al Vendito |  Nekretnine

Risultato 1 - 100 dalla 1181 Per Appartamento - Al VenditoRijekaCroazia

Matulji, Appartamento - Al Vendito, 135m², 125.000 €, 17.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Nekretnina se nalazi u stambenom naselju u Jušićima, 4km od Opatije i mora. Ponuda se odnosi na dvije etaže koje zauzimaju drugi kat i visoko potkrovlje u objektu od tri etaže. Prvi stan ima 78m2 i sastoji se od 2 spavaće sobe, velike kupaonice, izbe, radne sobe te kuhinje i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu sa prekrasnim pogledom na cijeli Kvarner. S prve etaže se drvenim stepenicama dolazi u potkrovlje gdje se nalazi mansardni stan tipa "open space" od 45m2 kompletno uređen u drvu i prodaje se namješten. Stanu pripadaju 2 natkrivena parkirna mjesta. Mirna pozicija u blizini izlaza na autocestu te povezanost s Rijekom, Zagrebom i Trstom. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6371 Godina izgradnje: 1993 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Parking u vlasništvu: Da Terasa: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: B Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Namješteno: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 107m², 159.000 €, 17.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Namješteno, Blizina mora, velika terasa, Okućnica, uređena okućnica, parkirno mjesto, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, vlasnički list, etažirano, Uporabna dozvola, Uvjerenje za uporabu građevine, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, samostojeći objekt - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je namješteni apartman površine 50,76 m2 koji se nalazi u prizemlju apartmanske kuće. Apartman se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagavaone, hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, izbe i terase. Apartmanu pripada i uređena okućnica te parkirno mjesto koji zajedno imaju 107 m2. Apartman se nalazi u mirnom predjelu grada, udaljen 250 m od mora !


Krk, Appartamento - Al Vendito, 0m², 425.000 €, 16.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

pogled na more , velika terasa, više parkirnih mjesta, gradski vodovod, klimatizacija, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, spremište, luksuzno, novouređeno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine grad Krk / Apartman prodaja Krk: Na prodaju je novi luksuzni penthouse u gradu Krku, površine 132 m2. Apartman se nalazi na drugom katu moderne vile i sastoji se od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, pet spavaćih soba, tri kupaonice, balkona od 55m2, terase od 28m2 i terase od 17m2. Apartmanu pripada spremište od 14 m2 u podrumu. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, lift. Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 500 m od mora i ima pogled na more!


Krk, Appartamento - Al Vendito, 78m², 290.000 €, 16.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

pogled na more , velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, bazen, gradski vodovod, klimatizacija, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, spremište, luksuzno, novouređeno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine grad Krk / Apartman prodaja Krk: Na prodaju je novi luksuzni apartman u gradu Krku, površine 85 m2. Apartman se nalazi na prvom katu moderne vile i sastoji se od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkona od 36m2 i terase od 13m2. Apartmanu pripada okućnica od 78m2 na kojoj se nalazi bazen i spremište od 14 m2 u podrumu. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, lift. Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 500 m od mora i ima pogled na more!


Krk, Appartamento - Al Vendito, 90m², 299.000 €, 16.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

pogled na more , velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, bazen, gradski vodovod, klimatizacija, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, spremište, luksuzno, novouređeno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine grad Krk / Apartman prodaja Krk: Na prodaju je novi luksuzni apartman u gradu Krku, površine 85 m2. Apartman se nalazi u prizemlju moderne vile i sastoji se od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkona od 36 m2, balkona od 13 m2 i terase od 31 m3. Apartmanu pripada okućnica od 90m2 na kojoj se nalazi bazen i spremište od 12 m2 u podrumu. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, lift. Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 500 m od mora i ima pogled na more!


Krk, Appartamento - Al Vendito, 160m², 380.000 €, 16.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

pogled na more , velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, bazen, gradski vodovod, klimatizacija, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, spremište, luksuzno, novouređeno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine grad Krk / Apartman prodaja Krk: Na prodaju je novi luksuzni dvoetažni apartman u gradu Krku, površine 112.64 m2. Apartman se nalazi u prizemlju i prvom katu moderne vile. U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaona, dnevni boravak,  kupaonica, balkon od 26 m2 i terasa od 19 m2. Na prvom katu se nalaze tri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkon od 26m2. Apartmanu pripada prostrana okućnica od 160 m2 na kojoj se nalazi bazen i spremište od 12 m2 u podrumu. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, lift. Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 500 m od mora i ima pogled na more.


Vrbnik, Appartamento - Al Vendito, 0m², 40.000 €, 16.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Namješteno, Blizina centra, pogled na more , septička jama, gradski vodovod, vlasnički list, plaćen priključak vode, sagrađeno prije 1968, spremište, objekt u nizu - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Vrbnik / Apartman prodaja Vrbnik : Na prodaju je uređen studio apartman površine 16 m2 koji se nalazi u visokom potkrovlju apartmanske kuće. Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupaonicom. Apartmanu pripada i ostava od 5 m2. Zgrada je nedavno renovirana te se nalazi u mirnom predjelu, nedaleko od centra mjesta. Apartman je udaljen svega 200 m od mora!  


Dobrinj, Appartamento - Al Vendito, 31m², 125.000 €, 16.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Namješteno, Blizina mora, blizina plaže, pogled na more , velika terasa, Okućnica, uređena okućnica, parkirno mjesto, više parkirnih mjesta, gradska kanalizacija, asfaltiran prilaz, klimatizacija, SAT/TV, PVC Stolarija, vlasnički list, u idealnim djelovima, u mirnom djelu otoka - Nekretnine Hrvatska/ Nekretnine otok Krk/ Prodaja stanova Soline /Apartmani Soline: Prodaje se namješten dvoetažni apartman sa otvorenim pogledom na more. Apartman je ukupne površine 67,70m2 i nalazi se u prizemlju i na prvom katu apartmanske kuće.  Na prvoj etaži nalazi se kuhinja, dnevni boravak,  hodnik, spavaća soba, kupaona i balkon. Na drugoj etaži nalaze se 2 spavaće sobe, kupaona, skladište i velika terasa sa otvorenim pogledom na more. Apartman je klimatiziran i pripadaju mu dva parkirna mjesta. Apartmanu pripada okućnica od 31m2 te ima zaseban ulaz i nalazi se 230m od mora.


Punat, Appartamento - Al Vendito, 4m², 42.000 €, 15.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Blizina centra, Blizina mora, blizina plaže, uređena okućnica, septička jama, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, sagrađeno prije 1968, u mirnom djelu otoka, objekt u nizu, Energetski certifikat - Nekretnine Hrvatska/ Nekretnine otok Krk/ Prodaja apartmana Punat/ Nekretnine Punat : na prodaju je studio apartman u gradu Puntu udaljen 250 m od mora. Apartman se nalazi u prizemlju apartmanske kuće te je ukupne površine 24 m2.  Apartmanu pripada vrt od 4 m2 te se nalazi u mirnom predjelu.  


Krk, Appartamento - Al Vendito, 0m², 295.000 €, 15.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

pogled na more , više parkirnih mjesta, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, vlasnički list, etažirano, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, spremište, samostojeći objekt, luksuzno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Krk / Apartman prodaja Krk : Na prodaju je luksuzan dvosobni apartman površine 138 m2 na drugom katu apartmanske kuće. Apartman se sastoji od prostrane blagavonice i moderno opremljene kuhinje, galerije, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice,dva spremišta i dva natkrivena balkona. Apartman ima otvoren pogled na more te se nalazi u mirnom predjelu grada. Apartman je klimatiziran i pripadaju mu dva parkirna mjesta.


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 68m², 89.000 €, 15.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

ADAPTIRAN I NAMJESTEN,POGLED NA MORE. Šifra objekta: 3030 Kontakt: Kristian Sobol, info@sobol-nekretnine.hr, +385 98 629 271


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 63m², 110.000 €, 14.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Dva apartmana, 63,5 m2, Malinska, Krk Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom katu apartmanske zgrade u blizini centra. Apartman na katu sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, terase i manjeg spremišta u potkrovlju. Dok se prizemni apartman sastoji od mini kuhinje, kupaone i sobe s izlazom na terasu. Parking je osiguran u dvorištu. Objekt se nalazi u mirnoj i slijepoj ulici, a do centra je potrebno 10 min hoda. Virtualna šetnja: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBXlFtzAo/ehidehotspotlabels=true


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 127m², 210.000 €, 14.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

4 apartmana, 127,38 m2, Malinska, Krk Apartmani se nalaze u urbanoj vili uz centar Malinske. Tri apartmana se protežu na tri etaže. Dva veća apartmana sastoje se od spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice, terase i manjeg spremišta u potkrovlju. Dok se manji apartman sastoje od mini kuhinje, kupaonice i sobe s izlazom na terasu. Ispred objekta je parkiralište ukupne površine oko 60 m2. Apartmani se uspješno koriste u turizmu već dugi niz godina. Lokacija objekta daje veliku prednost pošto se nalazi u mirnoj i slijepoj ulici, a do centra je potrebno 10 min hoda. Virtualna šetnja nekretnine: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBXlFtzAo/ehidehotspotlabels=true


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 40m², 80.000 €, 14.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Apartman u mirnom okruženju, 40 m2, Malinska Apartman je smješten u urbanoj vili uz centar Malinske. Moguće je kupiti dva tipa apartmana. Veći apartman, površine 40 m2 i cijene 80.000 €, sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice, terase i manjeg spremišta u potkrovlju. Dok se manji apartman, površine 24 m2 i cijene 40.000 €, sastoje od mini kuhinje, kupaonice i sobe s izlazom na terasu. Oba apartmana prodaju se uz svoje zasebno parkirališno mjesto. Lokacija objekta daje veliku prednost pošto se nalazi u mirnoj i slijepoj ulici, a do centra je potrebno 10 min hoda.


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 57m², 90.000 €, 13.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Donja Vežica, stan na prvom katu nebodera površine 57,84m2. Sastoji se od hodnika, kupaonice, kuhinje sa blagavaonom, dnevnim boravkom sa izlazom na balkon i dvije spavaće sobe. Stan je zapadne orijentcije, u prvobitnom stanju ali je uredan i održavan. PVC stolarija u kuhinji i sobama. Grijanje klasično i struja. Plin je doveden do ulaznih vrata. Neboder je uredan, nova fasada i ima pristup za invalide. Blizina svih neophodnih sadržaja. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6366 Struja: Da Gradski vodovod: Da Lift: Da Slobodan parking: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Balkon: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Krk, Appartamento - Al Vendito, 67m², 88.000 €, 13.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Namješteno, Blizina centra, velika terasa, uređena okućnica, parkirno mjesto, septička jama, gradski vodovod, vlasnički list, etažirano, spremište - nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Grad Krk / Apartman prodaja Krk: Na prodaju je jednosoban apartman površine 35.38 m2 koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Apartman se sastoji od kuhinje, jedne spavaće sobe, kupaone, balkona, zatvorene terase i spremišta u podrumu zgrade. Apartmanu pripada okućnica od 67.50 m2 sa vanjskim roštiljem i tušom, te jedno parkirno mjesto. Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji, 300 m od mora i prodaje se namješten!


Baška, Appartamento - Al Vendito, 0m², 41.000 €, 11.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Na severnom Jadranu, na otoku Krku, nalazi se poznato turisticko mesto Baska sa prelepom plazom dugom 2,5 km. Mesto Jurandvor, poznato po Bascanskoj ploci, udaljeno je 800 m od Baske. Idealno je za odmor i duzi boravak, sa kucama starim i do 150 godina, crkvom i uskim ulicicama. Stan-kuca adaptiran je u trosoban stan sa dva nivoa od 60m2 sastoji se od: 2 spvace sobe, toaleta i kupatila na katu, kao i terase duz soba. U prizemlju je dnevni boravak sa cajnom kuhinjom i malim dvoristem ispred.


Lovran, Appartamento - Al Vendito, 25m², 55.000 €, 9.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se garsonijera u Lovranu, na prvome katu manje zgrade. Garsonijera je uredna i održavana, ima i balkon, djelomično namještena. Mnoštvo zelenila uokolo i slobodnih mjesta za parking. Vlasništvo čisto, bez tereta, male režije. Cijena otvorena za pregovor. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6363 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Udaljenost od mora: 800 Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Balkon: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 65m², 83.000 €, 7.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Škurinje, kompletno adaptiran stan (promjenjene sve instalacije struje i vode) površine 65m2. Nalazi se na trećem katu uredne i održavane stambene zgrade sa novom fasadom. Stan ima dobar raspored i sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom i izlazom na lođu. Blizina škole, vrtića, trgovačkih centara i svih potrebnih sadržaja. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6360 Struja: Da Gradski vodovod: Da Slobodan parking: Da Klima: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Viškovo, Appartamento - Al Vendito, 42m², 67.500 €, 7.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Viškovo, centar, stan u novijoj stambenoj zgradi na prvom katu. Stan je površine 42m2 i sastoji se od hodnika, kupaonice, jedne spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom i lođe. Niske režije stanovanja. Grijanje na klimu, cijevi za plin su provedene ali još nisu priključene. Stanu pripada drvarnica i parkirno mjesto. Nalazi se u blizini svih potrebnih sadržaja. Stan se prodaje namješten. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6361 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Spremište: Da Parking u vlasništvu: Da Klima: Da Lođ‘a: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 16m², 124.000 €, 7.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Zamet, Grbci, trosobni stan pov. 80 m2 u viskom potkrovlju stambene zgrade s ukupno osam stanova. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dva predsoblja te balkona. Stan je južno orijentiran, s pogledom na cijeli Kvarner. Ima ulaz sa sjeverne strane (u stan se ulazi kao u prizemlje) a s južne strane je četvrti kat. Stanu pripadaju dva parkirališna mjesta te terasa na sjevernoj strani od 16 m2. Prodaje se kompletno namješten, ili po dogovoru. Pogodan za iznajmljivanje! Blizina svih potrebnih sadržaja te gradskog prijevoza. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6362 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Parking u vlasništvu: Da Terasa: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Veli Lošinj, Appartamento - Al Vendito, 72m², 180.000 €, 7.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

KOMFORAN STAN NA DRUGOM KATU. OKO 300M DO CENTRA GRADA I MORA. BLIZINA SVIH SADRZAJA. MIRNA LOKACIJA. Šifra objekta: 2338 Kontakt: Kristian Sobol, info@sobol-nekretnine.hr, +385 98 629 271


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 35m², 69.000 €, 4.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Vrlo lijepo adaptiran i uređen manji jednosobni stan na 1. katu kuće u Novom Vinodolskom. Ima sobu, kuhinju, kupaonicu te natkriveni balkon s tendom i dodatno otvorenu terasu iznad stana na kojoj je vanjski tuš. Pogled na more. Grijanje je moguće na više načina: peć na pelete, klima uređaj ili infracrveni panel za grijanje. Aluminijska stolarija. Parkirno mjesto u zatvorenom dvorištu kuće. Stan je vrlo ugodan i po dogovoru moguće ga je kupiti zajedno s novim, modernim namještajem. Lokacija je od centra grada udaljena svega 200 m, od mora oko 400 m. Vrijedno pažnje! ID KOD AGENCIJE: 2AG-6347 Godina izgradnje: 1972. Godina zadnje adaptacije: 2015. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Udaljenost od mora: 400 m Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Terasa: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: A Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 47m², 62.000 €, 4.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prazan odmah useljiv dvosobni stan na odličnoj lokaciji. Pogled na cijeli Kvarner, južna orijentacija, puno svjetla, nova aluminijska stolarija, novi laminat na podu, vrlo uredna zgrada, nova fasada uskoro. Blizina svih sadržaja te gradske autobusne linije, veliki parking, jako mirna mikrolokacija. ID KOD AGENCIJE: 2KF-6359 Godina izgradnje: 1970 Godina zadnje adaptacije: 2018 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Balkon: Da Konoba: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Građevinska dozvola: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0914443420,0912504779 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 90m², 124.000 €, 3.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Pećine, komforan stan pov. 90 m2, dobrog rasporeda, odvojen dnevni dio od spavaćeg. Sastoji se od hodnika, kupaonice, WC-a, kuhinje s izlazom na lođu, tri spavaće sobe i dnevnog boravka s izlazom na balkon iz kojeg se pruža otvoren pogled na more. Grijanje centralno s vlastitom toplanom, PVC stolarija. Zgrada je uredna s novom fasadom. Blizina plaže, trgovačkog centra, škole i svih potrebnih sadržaja. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6357 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Lift: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Toplana Lođ‘a: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 40m², 62.000 €, 3.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Dvosobni stan u prizemlju manje stambene zgrade na Zametu. Dvije sobe, kuhinja, kupaonica, izba, hodnik. Grijanje na struju ili klasično. Stan je uredan i održavan, no zahtijeva osvježenje. Nalazi se u mirnom okruženju, lokacija je dobro povezana s gradskim linijama, a parking je dostupan u ulici. Pogodno kao investicija za studentski najam. CIJENA OTVORENA ZA DOGOVOR. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6357 Struja: Da Gradski vodovod: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 65m², 100.000 €, 2.3.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Kompletno opremljen i namješten apartman veće kvadrature, u zgradi s tri stambene jedinice, u Novom Vinodolskom. Sastoji se od ulaznog hodnika, dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje, 2 sanitarna čvora, 2 lođe i balkona. Klimatiziran je, ima svoja brojila struje i vode, zasebno od ostatka kuće. Stan je uredan i održavan, no potrebno je osvježenje. Iz apartmana se pruža predivan otvoren pogled na more i otok Krk. Udaljenost od mora je oko 5 min hoda te 10-tak min do centra. Apartmanu pripada 65 m2 okućnice gdje je moguće urediti parkiralište za više automobila. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6356 Godina izgradnje: 1983. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Balkon: Da Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Terasa: Da Udaljenost od mora: 350 m Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: C Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Crikvenica, Appartamento - Al Vendito, 58m², 120.000 €, 28.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Selce, dvosoban s dnevnim, 58 m2, u prizemlju novije zgrade. Potpuno namješten i opremljen, blizu mora, terasa, parking. ID KOD AGENCIJE: 2DU-6347 Godina zadnje adaptacije: 2017 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pristup za invalide: Da Udaljenost od mora: 70 Parking u vlasništvu: Da Klima: Da Terasa: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Damir Uzelac Organizator kupoprodaje nekretnina Mob: 0958926690 Tel: 051336273 E-mail: damir@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Matulji, Appartamento - Al Vendito, 77m², 93.500 €, 28.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Potpuno nov stan u novoizgrađenoj kući s tri stana, na području Jurdana. Ima 3 sobe i dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu i balkon, sve ukupne površine 77 m2 te dodatnih 30 m2 u potkrovlju. Postavljena je priprema za etažno centralno grijanje te klimu. Stanu pripadaju 2 parkirna mjesta i drvarnica. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6348 Godina zadnje adaptacije: 2017. Struja: Da Gradski vodovod: Da Spremište: Da Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 88m², 210.000 €, 28.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se etaža kuće na Trsatu, u naravi stan koji se sastoji od tri spavaće sobe, dnevnoga boravka, kuhinje, hodnika, kupaonice s wc-om, izbe, balkona, verande, pristupnih stepenica i pripadajuće garaže. Stan se nalazi u urednoj kući s mogućnošću vlastitoga pristupa te predivnim pogledom na more, veoma sunčan i topao. Grijanje putem klime i na drva, mogućnost ugradnje centralnog etažnog grijanja na plin. Stanu pripada i garaža površine cca 12 m2 te malo okućnice. Vlasništvo čisto bez tereta, etažirano! Cijena otvorena za pregovor. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6349 Godina izgradnje: 1985 Godina zadnje adaptacije: 2000 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Spremište: Da Parking u garaži: Da Garaža: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Balkon: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Energetska učinkovitost: D Vlasnički list: Da Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 64m², 83.000 €, 27.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se 3SKL sta u Novom Vinodolskom a koji se u naravi sastoji od tri spavaće sobe, kuhinje s blagavaonom, hodnika, kupaonice s wc-om i lođe. Stan se nalazi na drugome katu manje i održavane zgrade, iz stana se pruža predivan pogled na more. Nalzati se samo 300m od plaže i 15 m od centra te kao takav može funkcionirati i kao apartman te predstavlja odličnu investiciju za iznajmljivanje. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6090 Udaljenost od mora: 300 Struja: Da Lođ‘a: Da Otvoreni pogled: Da Pogled na more: Da Gradski vodovod: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 59m², 65.000 €, 27.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Kozala, lijepo uređen stan s pogledom na Rijeku i Kvarner. Sastoji se od kuhinje, blagovaone, kupaonice, dnevne sobe, spavaće sobe i male radne sobe koja se trenutno koristi kao spavaća soba. Grijanje na klimu i norveške radijatore (centralno isključeno, plaća se samo paušal). Udaljen je svega 10 minuta pješice od centra grada. Odlična nekretnina i kao investicija za iznajmljivanje. Stan je registriran kao apartman. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6344 Godina izgradnje: 1984 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Lift: Da Slobodan parking: Da Klima: Da Terasa: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: C Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 67m², 67.000 €, 27.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Uredan stan u visokom potkrovlju stambne zgrade novije gradnje. Ima tri sobe, dnevni dio zajedno s kuhinjom i blagovaonicom, hodnik i kupaonicu te zasebno drvarnicu. Francuski prozori, puno svjetla i predivan otvoreni pogled na more. Grijanje na struju (klima). Održavana zgrada s urednom okućnicom na mirnoj lokaciji. Parkirno mjesto u vlasništvu! ID KOD AGENCIJE: 2AG-6345 Godina izgradnje: 2000. Godina zadnje adaptacije: 2001. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Spremište: Da Udaljenost od mora: 500 m Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: B Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 76m², 103.000 €, 27.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se lijepi, kompletno adaptiran stan na Škurinju koji se sastoji od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, lođe, kupaonice s wc-om, zasebnoga wc-a, hodnika, ostave i pripadajuće drvarnice. Stan je kompletno namješten i odmah useljiv, veoma sunčan i topao s odličnim rasporedom prostorija i protuprovalnim vratima. Namještaj je uključen u cijenu. Fasada zgrade nedavno obnovljena. Blizina autubusne stanice, zdravstvenog centra, škole, crkve, trgovačkih centara, fitness centra, riječke zaobilaznice. Vlasništvo čisto, ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6346 Godina izgradnje: 1979 Godina zadnje adaptacije: 2014 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Otvoreni pogled: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Lođ‘a: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 88m², 115.000 €, 27.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Stan s prostranim uređenim vrtom, 88 m2, Rijeka. Stan se nalazi u prizemlju manje zgrade, a sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s toaletom i zasebnim toaletom. Stan je potpuno adaptiran(izolacija, struja, plin, fasada) te ga krasi pripadajući uređeni vrt površine 60 m2 s mnogo zelenila i prostora za nadogradnje. Stan ima svoju potpunu intimu jer je vrlo dobro pozicioniran i smješten u mirnoj jednosmjernoj ulici, što pogoduje za iznajmljivanje ili obiteljski život. Autobusna stanica je na 2 min udaljenost, a do centra je potrebno 15. Pogledajte virtualnu šetnju nekretnine: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBXzUcwgE/ehidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true


Viškovo, Appartamento - Al Vendito, 66m², 79.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Viškovo, stan u novijoj zgradi na odličnoj lokaciji u blizini samog centra i svih potrebnih sadržaja. Stan je površine 66 m2 i nalazi se u prizemlju stambene zgrade s ukupno šest stanova. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i lođe. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta, roštilj i drvarnica. Grijanje centralno etažno na plin, drva i klima. Postoji mogućnost kupnje i s namještajem. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6337 Struja: Da Gradski vodovod: Da Spremište: Da Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Plinsko etažno Lođ‘a: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 20m², 103.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Kantrida, stan na 1. katu zgrade s ukupno četiri stana i zasebnim ulazom. Zgrada ima novi krov i fasadu. Stan je površine 60 m2, 2s+db, renoviran prije par godina i odmah je useljiv. Ima dva balkona i pogled na Kvarner. U sklopu stana je pripadajuća drvarnica, mali vrt i parkirno mjesto. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6338 Godina izgradnje: 1943 Godina zadnje adaptacije: 2014 Struja: Da Gradski vodovod: Da Parking u vlasništvu: Da Klima: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: B Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Viškovo, Appartamento - Al Vendito, 150m², 155.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Konformi dvoetažni stan površine 150 m2 s balkonom i terasom, DB, kuhinja s blagovaonom, 3 sobe, dvije kupaone, garderoba, špajza, vešeraj i mali ured u potkrovlju. Podno centralno grijanje na plin, klima. Kuhinja i ugradbeni ormari u cijeni . U prizemlju drvarnica 6 m2, garaza 30 m2 + prostor do garaze 50 m2 iz kojeg se ulazi u stubište. Pred garažom 2 parking mjesta. Stan se može kupiti i bez garaže ili po dogovoru. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6339 Godina izgradnje: 2007 Struja: Da Gradski vodovod: Da Spremište: Da Parking u vlasništvu: Da Parking u garaži: Da Garaža: Da Klima: Da Terasa: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: A+ Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 60m², 92.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Uredan stan u prizemlju stambene zgrade, u naselju Prisika u Novom Vinodolskom. Stan je južne orijentacije, ima dvije sobe, dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, kupaonicu. Prednost je velika natkrivena terasa u hladovini te uređena okućnica s prostorom za roštiljanje, što pruža mogućnost boravka na otvorenome većim dijelom godine te čini ovu nekretninu potencijalno interesantnom i za turistički najam. Grijanje na struju ili klasično. Parkirno mjesto osigurano. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6340 Godina izgradnje: 1997. Godina zadnje adaptacije: 2007. Struja: Da Gradski vodovod: Da Otvoreni pogled: Da Udaljenost od mora: 800 m Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Terasa: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: B Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Mali Lošinj, Appartamento - Al Vendito, 126m², 273.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Penthouse u centru Malog Lošinja, 126 m2. Stan se nalazi u centru Malog Lošinja i kompletno zauzima zadnju etažu urbane vile. Sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, toaleta s kupaonicom i 2 terase . Stan je kompletno renoviran 2013. s vrhunskim prirodnim materijalima i za potpunu izolaciju od buke. Također, u 2017. godini je proširena terasa cijelom dužinom stana i ima otvoreni panoramski pogled na more i otoke. Stan je klimatiziran i u svakoj sobi su drveni hrastovi parketi, dok kupaonica i kuhinja imaju visoko kvalitetne pločice. Stanu pripada jedno parkirališno mjesto i uređeno dvorište površine 69 m2. Do mora je potrebno samo 3 minute lagane šetnje.


Kastav, Appartamento - Al Vendito, 132m², 230.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Vrhunski dvoetažni stan, Rubeši, Kastav, 132,14 m2. Ovaj vrhunski i odlično kreiran dvoetažni stan se nalazi u Rubešima. Prva etaža se sastoji od 2 spavaće sobe, velikog dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, kupaonice, zasebnog toaleta i balkona s pogledom na more. Druga etaža se sastoji od spavaće sobe s kupaonicom i toaletom te manjim predsobljem. Stanu pripada parkirališno mjesto u garaži i manje spremište te označeno parkirno mjesto ispred zgrade. Sama zgrada je visoke kvalitete s protuprovalnim vratima s kodiranim ključevima i video nadzorom, okolina mirna, a okoliš održavan. Do Opatije 10 min, a Rijeke 20 min autom. Pogledajte virtualnu šetnju nekretnine: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBX8CVYlo/ehidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true


Kastav, Appartamento - Al Vendito, 113m², 165.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Dvoetažni stan s otvorenim pogledom na more, 113,33 m2, Zamet, Rijeka. Ovaj vrhunski dvoetažni stan nalazi se u manjoj zgradi u Zametu, uvučen od glavne ceste što pruža veći mir i intimu. Prva etaža sastoji se od otvorenog koncepta dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice s izlazom na balkon koji pruža široki pogled na more te spavaće sobe, veće garderobe, kupaonice s toaletom i manjim spremištem. Druga etaža sastoji se od 2 spavaće sobe i kupaonice s toaletom. Grijati se može preko centralnog grijanja s gradskim plinom ili klimom za 70+ m2. Zgrada je odlične kvalitete, održavana i okružena uređenim okolišem. Dodatno stanu pripadaju 2 parkirna mjesta ispred zgrade kao i spremište u podrumu. Pogledajte virtualnu šetnju nekretnine: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBX8mELUU/ehidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true


Kastav, Appartamento - Al Vendito, 228m², 200.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Uređeni stan u kući, 228.79m2, Kastav Stan na 2 etaže s ukupnom površinom od 228.79 m2 nalazi se u Kastavu. Potpuno uređena 1. etaža sastoji se od dnevnog boravka, 3 spavaće sobe, kupaonice s toaletom, posebnog toaleta, kuhinje, veće terase i manjeg balkona. Druga etaža, djelomično uređena, sastoji se od uređene radne sobe te roh bau dijela. Balkon pruža lijep pogled na Kvarner, dok je na uređenoj terasi roštilj. Stanu pripada i uređeni vrt, tj voćnjak. Nalazi se u neposrednoj blizini Opatije i Rijeke te svih bitnih sadržaja. Virtualna šetnja: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBXk2Et8M/e


Crikvenica, Appartamento - Al Vendito, 39m², 88.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Vrhunski dvoetažni stan u centru Crikvenice, 39 m2. Ovaj stan se nalazi u novoizgrađenoj kući i proteže se na dvije etaže. Stan je odličnog i rijetkog razmještaja, a sastoji se od 2 spavaće sobe, otvorenog koncepta dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, 2 kupaonice s toaletom(svaka na svojoj etaži) i terase. Stan je namješten i opremljen te se takav i prodaje. Dodatno, stan pruža lagani pogled na more i otoke, a lokacijski se nalazi 2 min od trga i gradske plaže, što idealno pruža mir i tišinu, a blizinu svih potrebnih sadržaja.


Opatija, Appartamento - Al Vendito, 86m², 260.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Stan na atraktivnoj lokaciji, Opatija, 86,16 m2. Stan se nalazi u prizemlju vile, na povišenom mjestu, nekoliko metara iznad ceste. Sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, predsoblja, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom, manjeg i još jednog većeg spremišta. Zidovi su debljine 80 cm, što će nakon renovacije dati visoku energetsku učinkovitost. Stanu pripada uređeni vrt, a visoko zelenilo pruža privatnost i ugođaj. Vrt omogućuje lagani pogled na more do kojeg je potrebno samo par minuta hoda, dok je do samog centra 10 minuta. Postoji mogućnost proširenja stana, za više informacija nas kontaktirajte. Pogledajte virtualnu šetnju nekretnine: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBXxsFwI0/ehidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 75m², 200.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Stan na atraktivnoj lokaciji, Rijeka, Stari Grad, 75,17 m2 Stan je smješten na vrlo atraktivnoj lokaciji u srcu Starog Grada Rijeke. Nalazi se na drugom katu zgrade izgrađene u 16. stoljeću koja se smatra kulturnom baštinom te se sastoji od 2 apartmana koja imaju zasebne ulaze, ali se prodaju zajedno. Opremljeni su električnim radijatorima, 2 klime te ugradbenom kuhinjom po mjeri. Obzirom na raspored i lokaciju, stan ima veliki turistički potencijal. Zgrada se nalazi u Starom Gradu Rijeke, u blizini svih relevantnih sadržaja i javnog prijevoza.


Crikvenica, Appartamento - Al Vendito, 67m², 188.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Luksuzan stan u novogradnji, Crikvenica, Dramalj, 67 m2 Luksuzan stan površine 67 m2 nalazi se u Dramlju u neposrednoj blizini Crikvenice. Stan je na prvom katu novoizgrađene zgrade i sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice s toaletom i 2 loggie. Iz dnevnog boravka i spavaće sobe pruža se pogled na more do kojeg je manje od 200 metra udaljenosti. Stan je opremljen centralnim gijanjem na plin, drvenom i aluminijskom stolarijom, elektropokretanim roletama, nadzornim sustavom s 4 kamere, kvalitetne keramike i sanitarija te 2 parkirna mjesta. Zgrada zadovoljava visoke standarde gradnje te su korišteni najkvalitetniji materijali i oprema. Sav namještaj je rađen po mjeri te zajedno sa svim uređajima i opremom ulazi u cijenu stana. Stan se nalazi u neposrednoj blizini uređene plaže i svih potrebnih sadržaja.


Rab, Appartamento - Al Vendito, 44m², 85.000 €, 25.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Apartman, Rab, Barbat, 44,88 m2 Apartman se nalazi u Barbatu na Rabu i proteže se kroz tri etaže. Sastoji se od kupaonice i spremišta u prizemlju, kuhinje i blagovaonice na prvom katu od kojeg se stepeništem dolazi u potkrovlje gdje se nalaze dvije spavaće sobe s pripadajućom terasom. Uz stan dolazi 70 m2 zemljišta koje se koristi kao parking. Do mora je oko 50 m te se apartman nalazi u blizini svih potrebnih sadržaja.


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 50m², 240.000 €, 24.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Blizina mora, blizina plaže, pogled na more , velika terasa, uređena okućnica, parkirno mjesto, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, Građevinska dozvola, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, spremište, luksuzno, novouređeno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je novi luksuzni apartman površine 74,91 m2 koji se nalazi na drugom katu moderne vile. Apartman se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone i terase. Apartmanu također pripada i dodatni prostor u prizemlju od 34,27 m2 sa odvojenom sobom , kupaonom i terasom te vrt od 50 m2 i parkirno mjesto. Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji, 250 m od mora i ima pogled na more!!


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 30m², 235.000 €, 24.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Blizina mora, blizina plaže, velika terasa, uređena okućnica, parkirno mjesto, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, Građevinska dozvola, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, spremište, djelomičan pogled na more, luksuzno, novouređeno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je novi luksuzni apartman površine 76,63 m2 koji se nalazi na prvom katu moderne vile. Apartman se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone, WC-a i terase. Apartmanu također pripada i dodatni prostor u prizemlju od 37,47 m2 sa odvojenom sobom , kupaonom i terasom te vrt od 30 m2 i parkirno mjesto. Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji, 250 m od mora!


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 40m², 235.000 €, 24.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Blizina mora, blizina plaže, velika terasa, uređena okućnica, parkirno mjesto, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, Građevinska dozvola, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, spremište, djelomičan pogled na more, luksuzno, novouređeno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je novi luksuzni apartman površine 74,91 m2 koji se nalazi na prvom katu moderne vile. Apartman se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone i terase. Apartmanu također pripada i dodatni prostor u prizemlju od 31,49 m2 sa odvojenom sobom , kupaonom i terasom te vrt od 40 m2 i parkirno mjesto. Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji, 250 m od mora!


Mošćenička Draga, Appartamento - Al Vendito, 40m², 141.000 €, 21.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Stan u prizemlju lijepe stambene zgrade novije gradnje. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje, kupaonice te velike terase (cca 40 m2) u zelenilu. Ima etažno podno grijanje i klimatiziran je. Stanu pripada jedno parkirno mjesto. Mirna lokacija, udaljenost od mora je oko 500 m. Po dogovoru prodaje se namješten, ovisno o želji kupca. Nekretnina idealna za odmor, udaljena od centra Opatije oko 15 km. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6330 Godina izgradnje: 2003. Struja: Da Gradski vodovod: Da Otvoreni pogled: Da Udaljenost od mora: 500 m Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Terasa: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Viškovo, Appartamento - Al Vendito, 144m², 150.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Moderan dvoetažni stan na 2. katu novije gradnje koji se sastoji od: predsoblja, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije sobe, kupaonice, ostave i dva balkona na jednoj etaži te tri sobe, predprostora i kupaonice u potkrovlju. Ukupna stambena površine iznosi 144 m2, a uz to stanu pripada i dodatnih 28 m2 uređenog spremišta s provedenim instalacijama struje, vode i telefona u suterenu zgrade. Stan ima centralno grijanje na plin, klima uređaj s inverterom, protuprovalna vrata te pvc stolariju sa aluminijskim roletnama (elektronsko podizanje). Dodatna oprema: alarmni uređaj, video parlafon, priprema za sustav "pametni stan". Kupaonice su opremljene hidromasažnom kadom i tuš kabinom. Osigurano je parkirno mjesto na ograđenom parkingu isključivo za stanare zgrade. Stan je u sustavu PDV-a, spreman za useljenje odmah. Mirna lokacija, nedaleko centra Viškova! ID KOD AGENCIJE: 2AG-5735 Struja: Da Balkon: Da Konoba: Da Lođ‘a: Da Gradski vodovod: Da Klima: Da Godina izgradnje: 2009. Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 41m², 79.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Lijepo uređen apartman, smješten na prvom katu manje apartmanske zgrade novije gradnje, na atraktivnoj lokaciji u Novom Vinodolskom. Sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice, hodnika, balkona te terase s prekrasnim pogledom na more. Apartman je okružen zelenilom, ima uređeno dvorište sa zajedničkim roštiljem i stolom za objed. Kompletno je novouređen, namješten i opremljen 2016. godine te se kao takav i prodaje. Klimatizirano. Osigurano parkirno mjesto, blizina mora i nove marine. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6324 Godina izgradnje: 2003. Godina zadnje adaptacije: 2016. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Balkon: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Terasa: Da Udaljenost od mora: 300 m Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: B Vlasnički list: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 43m², 89.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novo opremljen stan - luksuzan apartman na 1. katu zgrade u Novom Vinodolskom, na elitnoj lokaciji uz marinu. Apartman je dvoetažnog tipa, vrlo funkcionalnog rasporeda pa u 43 m2 površine ima dvije spavaće sobe, kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, kupaonicu i balkon s pogledom na more. Prodaje se potpuno opremljen: - garderoba (dva ugradbena ormara od poda do stropa, 200x260x60, izrađena po mjeri) - kuhinja s blagavaonicom (stolarija po narudžbi, veliki Whirlpool hladnjak sa zamrzivačem, Beko staklokeramička ploča i pećnica, velik pult, stakleni stol sa stolicama) - kupaonica (Kolpasan staklena tuš kabina, WC softclose, ECO Smart Gorenje grijalica za vodu, keramičke pločice do stropa) - dnevni boravak (kožna sjedeća garnitura, LED TV, klima uređaj za grijanje i hlađenje) - 1. spavaća soba (krevet na podizanje 180x200, viseći zidni ormari) - 2. spavaća soba (krevet na kat sa ladicom 190x90, Alples ormar) - terasa LED rasvjeta, uređaji A+ energetski razred. Armatura visoke kvalitete (Grohe, Blitz). Parkirno mjesto uz zgradu. Uredna dokumentacija, prilika kao nekretnina za ljetovanje i/ili za turizam. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6325 Godina izgradnje: 2009. Godina zadnje adaptacije: 2017. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Udaljenost od mora: 100 m Slobodan parking: Da Klima: Da Balkon: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: A Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 50m², 91.500 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Lijep apartman na 1. katu stambenog objekta u Novom Vinodolskom. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice te balkona s prekrasnim pogledom na more. Stanu pripada i ostava u dvorištu zgrade, površine oko 14m2 te vlastito parking mjesto. Udaljenost do plaže je oko 300 m, do centra manje od 10 min hoda. Prodaje se potpuno namješteno i opremljeno. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6326 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Spremište: Da Udaljenost od mora: 300 m Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Balkon: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Crikvenica, Appartamento - Al Vendito, 50m², 78.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Crikvenica, stan u prizemlju stanbene zgrade površine 50,43m2. Sastoji se od kuhinje, tri sobe, kupaonice i hodnika. Potrebna adaptacija. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6327 Struja: Da Gradski vodovod: Da Slobodan parking: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 0m², 955.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, blizina plaže, pogled na more , velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, bazen, septička jama, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, podno grijanje, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, Građevinska dozvola, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, djelomičan pogled na more, u mirnom djelu otoka, samostojeći objekt, luksuzno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je luksuzni penthouse površine 192,88m2 koji se nalazi na drugom katu moderne vile sa 5 apartmana. Apartman se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, 3 kupaone, WC-a, bibiloteke, 2 spremišta, balkona, lođe i prostrane terase na kojoj se nalazi vanjski tuš i bazen. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, podno grijanje putem dizalice topline, dva parkirna mjesta na okućnici. Apartman se nalazi u vrlo atraktivnom dijelu Malinske, 350 m od mora i ima otvoreni pogled na more!


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 0m², 395.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, blizina plaže, velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, septička jama, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, podno grijanje, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, Građevinska dozvola, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, djelomičan pogled na more, u mirnom djelu otoka, samostojeći objekt, luksuzno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je luksuzni apartman površine 85,69m2 koji se nalazi na prvom katu moderne vile sa 5 apartmana. Apartman se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone, WC-a i natkrivene terase sa djelomičnim pogledom na more. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, podno grijanje putem dizalice topline, dva parkirna mjesta na okućnici. Apartman se nalazi u vrlo atraktivnom dijelu Malinske, 350 m od mora!


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 0m², 415.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, blizina plaže, velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, septička jama, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, podno grijanje, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, Građevinska dozvola, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, djelomičan pogled na more, u mirnom djelu otoka, samostojeći objekt, luksuzno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je luksuzni apartman površine 121,44m2 koji se nalazi na prvom katu moderne vile sa 5 apartmana. Apartman se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaone, WC-a i natkrivene terase sa djelomičnim pogledom na more. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, podno grijanje putem dizalice topline, dva parkirna mjesta na okućnici. Apartman se nalazi u vrlo atraktivnom dijelu Malinske, 350 m od mora!


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 250m², 435.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, blizina plaže, velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, bazen, septička jama, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, podno grijanje, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, Građevinska dozvola, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, djelomičan pogled na more, u mirnom djelu otoka, samostojeći objekt, luksuzno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je luksuzni apartman površine 88,79m2 koji se nalazi u prizemlju moderne vile sa 5 apartmana. Apartman se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone, WC-a i natkrivene terase sa izlazom na prostranu okućnicu od 250m2 na kojoj se nalazi bazen od 24m2 i dva parkirna mjesta. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, podno grijanje putem dizalice topline. Apartman se nalazi u vrlo atraktivnom dijelu Malinske, 350 m od mora!


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 450m², 465.000 €, 20.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, blizina plaže, velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, bazen, septička jama, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, podno grijanje, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, Građevinska dozvola, plaćen priključak struje, plaćen priključak vode, djelomičan pogled na more, u mirnom djelu otoka, samostojeći objekt, luksuzno - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / Apartman prodaja Malinska: Na prodaju je luksuzni apartman površine 121,31 m2 koji se nalazi u prizemlju moderne vile sa 5 apartmana. Apartman se sastoji od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dvije kupaone, WC-a i natkrivene terase sa izlazom na prostranu okućnicu od 450 m2 na kojoj se nalazi bazen od 32 m2 i dva parkirna mjesta. Visoka kvaliteta gradnje i opreme, klimatizirano, podno grijanje putem dizalice topline. Apartman se nalazi u vrlo atraktivnom dijelu Malinske, 350 m od mora!


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 107m², 140.000 €, 18.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se prostrani stan u strogom centru Rijeke blizu kazališta u zgradi s liftom! Četverosobni klasični stan vrlo lijepog i povezanog rasporeda sa 2 balkona u kvalitetnoj zgradi sa osiguranim parkingom, trenutno u izvornom stanju, ali sa izuzetnim potencijalom za stambenu ili poslovnu namjenu. Odlična lokacija u strogom centru grada! ID KOD AGENCIJE: 2RL-6320 Godina izgradnje: 1937. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Lift: Da Udaljenost od mora: 100m Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0951977809 Tel: 051336273 E-mail: romina@atlas.estat www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 81m², 88.000 €, 17.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se trosobni stan na Krimeji, na četvrtom katu višekatnice, a koji se u naravi sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, kupaonice, nužnika, lođe, balkona, hodnika, degažmana, ostave i pripadajuće drvarnice. Stan je istočne orijentacije, dobroga rasporeda s velikim mogućnostima pregrađivanja i spajanja prostorija. Stan je u prvobitnom stanju i zahtijeva adaptaciju. Zgrada dobiva novu stolariju i fasadu. Blizina svih bitnijih sadržaja (škola, autobusna stanica, vrtić, trgovine...). Vlasništvo čisto, ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6316 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Lift: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Toplana Lođ‘a: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 57m², 75.000 €, 16.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se adaptirani stan južne orijentacije na drugome katu manje zgrade na Belvederu, koji se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, kupaonice s wc-om, hodnika te pripadajuće drvarnice. Stan je, zbog južne orijentacije veoma svjetao i topao, nova vanjska stolarija, prije nekoliko godina adaptiran. Na zgradi je novi krov. Parkinga ispred zgrade više nego dovoljno, a radi se o mirnom dijelu Belvedera s malo prometa. Stan useljiv odmah, ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6314 Godina izgradnje: 1950 Godina zadnje adaptacije: 2010 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Otvoreni pogled: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 72m², 72.000 €, 15.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Rastočine, stan površine 72m2 koji se sastoji od hodnika, kupaonice, WC-a, dvije sobe, kuhinje, dnevnog boravka sa izlazom na balkon površine 4m2. Stan je zapadne orijentacije sa pogledom na Opatiju i Cres. Grijanje je centralno, ugrađeni kalorimetri, sat za vodu. Stan je održavan i opremljen sa klasičnim namještajem. Blizina vrtića, škole, i svih potrebnih sadržaja. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6311 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Lift: Da Pristup za invalide: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Toplana Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Nerezine, Appartamento - Al Vendito, 46m², 110.000 €, 15.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

STAN (APARTMAN) OKO 100 METARA OD PLAZE. PARKING. BAZEN NA KORISTENJE. SLIKE SU SIMBOLICNE. Šifra objekta: 3028 Kontakt: Kristian Sobol, info@sobol-nekretnine.hr, +385 98 629 271


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 80m², 88.000 €, 15.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

POGLED NA MORE,NAMJESTEN,IMA JOS CCA 2500E OTKUPA. Šifra objekta: 3027 Kontakt: Kristian Sobol, info@sobol-nekretnine.hr, +385 98 629 271


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 59m², 92.500 €, 14.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se uredan i održavan dvosobni klasični stan na Belvederu, samo nekoliko minuta pješice od Korza. Stan je orijentiran jug-zapad, s puno svjetla i veoma topao. Ugrađena je nova PVC stolarija, novi vodomjeri, novi lift, predivan pogled s 2 balkona. Zgrada ima centralno, ali su u stanu radijatori skinuti i odjavljeni. Vlasništvo čisto bez tereta, ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6307 Godina izgradnje: 1969 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Lift: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Lođ‘a: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 54m², 72.500 €, 14.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se lijepi i adaptirani dvosobni klasični stan na Krnjevu, na drugom katu kvalitetne peterokatnice. Stan je jugoistočne orijentacije, veoma svjetao i topao, s promijenjenom kompletnom vanjskom stolarijom, promijenjenim instalacjama te protuprovalnim vratima. Sastoji se od dvije sobe, kuhinje s blagovaonom, hodnika, balkona te kupaonice s wc-om. Grijanje riješeno putem kllima uređaja i radijatora na struju. Stan se nalazi u mirnome dijelu s dosta zelenila, blizina autobusne linije. Ostle informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6308 Godina izgradnje: 1973 Godina zadnje adaptacije: 2007 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Slobodan parking: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Krk, Appartamento - Al Vendito, 0m², 60.000 €, 14.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Namješteno, velika terasa, parkirno mjesto, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, vlasnički list, etažirano, djelomičan pogled na more, u mirnom djelu otoka - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Grad Krk / Apartman prodaja Krk: Na prodaju je apartman površine 40.20 m2 koji se nalazi u prizemlju apartmanske kuće. Apartman se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, kupaone i terase sa pogledom na more. Apartman se nalazi u mirnom predjelu, 2000 m od mora i prodaje se namješten.


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 47m², 104.000 €, 13.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Stan urbane, moderne gradnje, a sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe i lijepog balkona-loggie. Stan ima južni pogled na more i nalazi se u zelenilu. Vrlo mirna lokacija. Moderna zgrada opremljena sigurnosnim sustavom, lijepo uređena i održavana. Uz stan dolaze dva parkirna mjesta, od kojih jedno u garaži. Prodaje se djelomično namješten. ID KOD AGENCIJE: 2AG-1294 Struja: Da Pogled na more: Da Gradski vodovod: Da Klima: Da Lođ‘a: Da Javni prijevoz: Da Namješteno: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Trgovina: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Parking u vlasništvu: Da Parking u garaži: Da Grijanje: Plinsko etažno Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 55m², 69.000 €, 13.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Stan od 55m2 nalazi se u neboderu na 15. katu. Iz stana se pruža pogled na more i Opatiju. Stan ima drvenu stolariju i potrebno je uređenje. Sastoji se od hodnika, kuhinje, dvije sobe, lođe, kupatila i ostave. Blizina sportske dvorane i svih potrebnih sadržaja. ID KOD AGENCIJE: 2SB-4340 Struja: Da Lođ‘a: Da Pogled na more: Da Gradski vodovod: Da Lift: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Viškovo, Appartamento - Al Vendito, 100m², 104.000 €, 13.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Marinići, prodaju se dva stana u kompletu koji se može spojiti u jednu cjelinu. U naravi svaki stan ima 2s+db, kuhinju , kupaonicu, hodnik. Stanu pripada velika terasa od 30m2, drvarnica 9m2 i parkirno mjesto. Odlična lokacja u mirnom okruženju te neposredna blizina autobusne stanice, škole, vrtića. Prodaje se kompletno namješten!!! ID KOD AGENCIJE: 2SB-6303 Godina izgradnje: 2008 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Spremište: Da Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Terasa: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 91m², 98.000 €, 12.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se lijepi i prostrani četverosobni stan na Krnjevu, na trećem katu niže zgrade, a koji se u naravi sastoji od tri spavaće sobe, dnevnog boravka s blagovaonom, kuhinje, hodnika, kupaonice s wc-om, zasebnoga nužnika, balkona te priapdajuće drvarnice. Stan je uredan i održavan, veom prostran i svjetao, prije nekoliko godina djelomično renoviran, promijenjena vanjska stolarija, ugrađna kompletno nova kuhinja. Grijanje riješeno putem klima uređaja, te moguće grijanje na plin (nije toplana). Miran kvart s veoma malo prometa, blizina svih sadržaja. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6298 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Otvoreni pogled: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Krk, Appartamento - Al Vendito, 72m², 190.000 €, 12.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se namješteni 2S+DB stan u Krku, u zgradi novije gradnje koji se u naravi sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonom, hodnika, 2 balkona, kupaonice s wc-om te pripadajuće drvarnice. Stan se prodaje kompletno namješten kvalitetnim namještajem, grijanje moguće putem klima uređaja, drva i mramornih ploča. Samo 10-ak minuta pješice od strogog centra Krka. Predstavlja odličnu investiciju kako za stanovanje tako i za turističko iznajmljivanje. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6299 Godina izgradnje: 2011 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Otvoreni pogled: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Balkon: Da Banka: Da Škola: Da Trgovina: Da Pošta: Da Energetska učinkovitost: B Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 43m², 42.000 €, 10.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Dvoetažni jednosobni apartman u roh-bau fazi. Prizemlje novije gradnje, neposredna blizina mora, nove marine i centra Novog Vinodolskog. Uredna dokumentacija, čisto vlasništvo bez tereta. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6294 Godina zadnje adaptacije: 2017. Struja: Da Gradski vodovod: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Udaljenost od mora: 100 m Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 42m², 57.000 €, 10.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Srdoči-odlična zgrada,mirna lokacija u centru! Stan u prizemlju vrlo lijepog rasporeda sa potencijalom, kompletno južno orijentiran sa zatvorenom lođom i promijenjenim prozorima, inače u izvornom stanju. Stan je dobro održavan, nalazi se u okruženju zelenila, a nadomak svih neophodnih životnih sadržaja. Hitna prodaja! ID KOD AGENCIJE: 2RL-6295 Godina izgradnje: 1980. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Kotlovnica: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Toplana Klima: Da Lođ‘a: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0951977809 Tel: 051336273 E-mail: romina@atlas.estat www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 63m², 83.000 €, 10.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se lijepi, uredan i održavan stan na Banderovu, u blizini Medicinskoga fakulteta, a koji se u naravi sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, kupaonice s wc-om, hodnika, balkona i pripadajućeg spremišta u zgradi. Stan se nalazi na prvome katu održavane i uredne zgrade s novom fasadom. U stanu je nova vanjska stolarija, unutrašnjost dobro očuvana i održavana, prodaje se kompletno namješten. Zbog blizine nekoliko fakulteta te samo nekoliko minuta pješice od samoga centra, odličan i kao investicija za iznajmljivanje. Vlasništvo čisto, tereta nema. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6297 Godina zadnje adaptacije: 2012 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Punat, Appartamento - Al Vendito, 28m², 49.000 €, 9.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Punat - studio apartman, 28 m2, na prvom katu apartmanskog objekta u sklopu hotelskog naselja. Otvoren pogled na more, 150 metara od mora i uređene plaže. Uredno vlasništvo. ID KOD AGENCIJE: 2DU-5807 Udaljenost od mora: 150 Struja: Da Balkon: Da Godina zadnje adaptacije: 2010 Pogled na more: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Godina izgradnje: 1971 Otvoreni pogled: Da Javni prijevoz: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Građevinska dozvola: Da Slobodan parking: Da Damir Uzelac Organizator kupoprodaje nekretnina Mob: 0958926690 Tel: 051336273 E-mail: damir@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 65m², 82.000 €, 9.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

SV. Križ, stan južne orijentacije sa otvorenim pogledom na more. Nalazi se na trećem katu uredne i održavane stanbene zgrade. Stan je površine 60m2 i sastoji se od hodnika, kupaone, WC-a, dvije spavaće sobe, kuhinje sa blagavaonom i dnevnim boravkom koji ima izlaz na lođu površine 6m2.. Grijanje -centralno na gradsku toplanu. Nalazi se u mirnoj ulici sa dovoljno parkirnog mjesta ispred zgrade. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6067 Struja: Da Lođ‘a: Da Otvoreni pogled: Da Pogled na more: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Godina izgradnje: 1975 Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 55m², 90.000 €, 9.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Rijeka, Krimeja, stan površine 55 m2, sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, spavaće sobe, kupaone s taoletom i 2 balkona. Stanu pripada i vlastita drvarnica, grijanje je plinsko etažno i na struju. Južno orijentiran, na mirnoj lokaciji okružen mnoštvom zelenila te u blizini svih potrebnih sadržaja. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2RA-6292 Struja: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Plinsko etažno Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: E Atlas nekretnine d.o.o. Mob: +385916202085 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Novi Vinodolski, Appartamento - Al Vendito, 80m², 80.000 €, 9.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se novi, namješten stan, 80 m2, na 1.katu novije zgrade u Novom Vinodolskom. Stan je dvoetažnog tipa, ima tri sobe, dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, kupaonicu. Klimatizirano, terasa, parking, video nadzor. Neposredna blizina mora i nove marine! Prodaja je hitna! ID KOD AGENCIJE: 2AG-6293 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Udaljenost od mora: 100 m Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Lođ‘a: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Opatija, Appartamento - Al Vendito, 88m², 99.000 €, 8.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Pobri, prodaje se etaža privatne kuće na prvom katu. Stan je površine 88,13m2 + potkrovlje površine 29,59m2. Sastoji se od dnevnog boravka, hodnika, kuhinje, tri sobe, WC-a, kupaonice, izbe i balkona. Stan je u prvobitnom stanju tako da je potrebno uređenje. Stolarija je drvena ali oržavana. Grijanje - klasično. ID KOD AGENCIJE: 2SB-6289 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Balkon: Da Grijanje: Ostalo Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Sara Brainich Suradnik u procesu obuke Mob: 0917322562 Tel: 051336273 E-mail: sara@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Opatija, Appartamento - Al Vendito, 85m², 125.000 €, 8.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se lijepi novi stan u Pobrima, 3S+DB, ukupne površine 85 m2, u manjoj zgrad sa samo 3 stana. Stanu pripada i potrkovlje, nalazi se na mirnom mjestu s malo prometa. Grijanje je podno uz mogućnost grijanja na struju ili drva. Prodaje se prazan od stvari te je useljiv odmah. Moguća zamjena za manji stan, apartman, započetu gradnju ili slično. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6290 Struja: Da Gradski vodovod: Da Otvoreni pogled: Da Udaljenost od mora: 3 km Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Balkon: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Njivice, Appartamento - Al Vendito, 0m², 153.500 €, 8.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, Blizina centra, pogled na more , uređena okućnica, više parkirnih mjesta, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list - Nekretnine Hravtska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Njivice/ Apartman prodaja Njivice: Na prodaju je novi moderan apartman površine 55.33 m2 koji se nalazi na drugom stambene zgrade. Apartman se sastoji od kuhinje i blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone i balkona sa pogledom na more. Apartmanu pripadaju dva parkirna mjesta. Visokokvalitetna gradnja i oprema! Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 250 m od mora!


Njivice, Appartamento - Al Vendito, 0m², 160.000 €, 8.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, Blizina centra, pogled na more , uređena okućnica, više parkirnih mjesta, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, spremište - Nekretnine Hravtska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Njivice/ Apartman prodaja Njivice: Na prodaju je novi moderan apartman površine 57.84 m2 koji se nalazi na drugom stambene zgrade. Apartman se sastoji od kuhinje i blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone, spremišta i balkona sa pogledom na more. Apartmanu pripadaju dva parkirna mjesta. Visokokvalitetna gradnja i oprema! Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 250 m od mora!


Njivice, Appartamento - Al Vendito, 0m², 146.000 €, 8.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, Blizina centra, uređena okućnica, parkirno mjesto, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, PVC Stolarija, vlasnički list, djelomičan pogled na more - Nekretnine Hravtska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Njivice/ Apartman prodaja Njivice: Na prodaju je novi moderan apartman površine 55.33 m2 koji se nalazi na prvom katu stambene zgrade. Apartman se sastoji od kuhinje i blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone i balkona sa djelomičnim pogledom na more. Apartmanu pripada jedno parkirno mjesto. Visokokvalitetna gradnja i oprema! Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 250 m od mora!


Njivice, Appartamento - Al Vendito, 0m², 160.000 €, 8.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, Blizina centra, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, vlasnički list, spremište, djelomičan pogled na more - Nekretnine Hravtska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Njivice/ Apartman prodaja Njivice: Na prodaju je novi moderan apartman površine 57.84 m2 koji se nalazi na prvom katu stambene zgrade. Apartman se sastoji od kuhinje i blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone, spremišta i balkona sa djelomičnim pogledom na more.  Apartmanu pripadaju dva parkirna mjesta. Visokokvalitetna gradnja i oprema! Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 250 m od mora!


Njivice, Appartamento - Al Vendito, 40m², 162.500 €, 8.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, Blizina centra, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, vlasnički list, spremište - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Njivice/ Apartman prodaja Njivice: Na prodaju je novi moderan apartman površine 48.68 m2 koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Apartman se sastoji od kuhinje i blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaone. Apartmanu pripada okućnica od 40.16 m2 i dva parkirna mjesta. Visokokvalitetna gradnja. Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 250 m od mora!


Njivice, Appartamento - Al Vendito, 40m², 170.000 €, 8.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Novogradnja, Blizina centra, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, vlasnički list, spremište - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Njivice/ Apartman prodaja Njivice: Na prodaju je novi moderan apartman površine 52.05 m2 koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Apartman se sastoji od kuhinje i blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone i spremišta. Apartmanu pripada okućnica od 40.13 m2 i dva parkirna mjesta. Visokokvalitetna gradnja. Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 250 m od mora!


Mošćenička Draga, Appartamento - Al Vendito, 300m², 26.000 €, 7.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodajemo staru ekonomsku kuću-štalu 19 m2 + cca 300 m2 okućnice iznad Mošćeničke Drage. Nekretnina se nalazi cca 10 min. od centra Mošćeničke Drage i do nje se dolazi serpentinskom cestom. I štala i zemljište su u građevinskom pojasu. ID KOD AGENCIJE: 2FL-6286 Struja: Da Otvoreni pogled: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Feđa Lupis Agent Mob: 0912151041 Tel: 051336273 E-mail: fedja@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Malinska, Appartamento - Al Vendito, 0m², 190.000 €, 7.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Namješteno, Blizina mora, pogled na more , velika terasa, više parkirnih mjesta, gradska kanalizacija, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, klimatizacija, kvalitetna gradnja, PVC Stolarija, vlasnički list, etažirano, u mirnom djelu otoka - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Malinska / apartman prodaja Malinska: Na prodaju je apartman u Malinskoj, površine 66.74 m2 koji se nalazi na prvom katu apartmanske kuće. Apartman se sastoji od kuhinje i blagovaone, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone i terase sa pogledom na more. Apartman je klimatiziran i prodaje se namješten, te mu pripadaju dva parkirna mjesta! Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 170 m od mora!!


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 79m², 122.000 €, 6.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Komforan, vrlo lijepo održavan stan na 4 katu, s panoramskim pogledom. Veliki hodnik, 3 sobe, kuhinja, balgovaonica i dnevni boravak, ostava, kupaonica i wc. Sobe i dnevni boravak s balkonom su južne/jugozapadne orijentacije i cijeli stan je pun svjetla, ugodan i topao. Grijanje na struju (mramorne ploče) ili klasično. Gradski plin. U stanu ostaje kuhinja i veliki ugradbeni ormar u spavaćoj sobi. Dobar raspored, idealno za obitelj s dvoje ili više djece. Cijena je otvorena za dogovor. ID KOD AGENCIJE: 2AG-6284 Godina izgradnje: 1987. Godina zadnje adaptacije: 2007. Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: B Vlasnički list: Da Uporabna dozvola: Da Građevinska dozvola: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0912151031 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 76m², 115.000 €, 4.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se prostrani 2S+DB na Belvederu u novijoj kvalitetnoj zgradi s liftom! Odličan, komforan i potpuno renoviran stan s lođom na 2. katu, južne orijentacije. Stan vrlo funkcionalnog rasporeda sa odvojenim spavaćim i dnevnim dijelom na super lokaciji, samo 5min. od Korza, nisu potrebna dodatna ulaganja! ID KOD AGENCIJE: 2RL-6280 Godina izgradnje: 1985. Godina zadnje adaptacije: 2010. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Pogled na more: Da Lift: Da Spremište: Da Pristup za invalide: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Lođ‘a: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0951977809 Tel: 051336273 E-mail: romina@atlas.estat www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 64m², 68.000 €, 4.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se stan na Belvederu, u kvalitetnoj i održavanoj zgradi, samo nekoliko minuta pješice od grada! Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, lijepog rasporeda, trenutačno dvosobni klasični, ali s obzirom na kvadraturu sa potencijalom da postane 2s+db uz manje prilagodbe. Gradski plin u stanu, balkon, blizina svih sadržaja, samo nekoliko minuta pješke do centra! Moguć dogovor oko cijene! ID KOD AGENCIJE: 2RL-6281 Godina izgradnje: 1939. Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Balkon: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0951977809 Tel: 051336273 E-mail: romina@atlas.estat www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 52m², 84.000 €, 4.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Rijeka, Gornja Vežica, lijepo uređeni stan površine 52,33 m2, a u naravi se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe, hodnika, kupaonice s toaletom i francuskog balkona. Stanu pripada ostava od 3 m2. Mogućnost otkupa 10 m2 prostora koji je povezan sa stanom. Nalazi se na lijepoj lokaciji, u blizini svih potrebnih sadržaja. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2RA-6282 Godina izgradnje: 1970 Godina zadnje adaptacije: 2015 Struja: Da Namješteno: Da Lift: Da Spremište: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Toplana Klima: Da Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: B Vlasnički list: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: +385916202085 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Dobrinj, Appartamento - Al Vendito, 133m², 90.000 €, 3.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Namješteno, velika terasa, uređena okućnica, više parkirnih mjesta, septička jama, gradski vodovod, asfaltiran prilaz, kvalitetna gradnja, telefon, PVC Stolarija, vlasnički list, etažirano, spremište, u mirnom djelu otoka, novouređeno, Energetski certifikat - Nekretnine Hrvatska / Nekretnine otok Krk / Nekretnine Dobrinj / Apartman prodaja Dobrinj: Na prodaju je apartman površine 71.08 m2 koji se nalazi u okolici Dobrinja. Apartman se nalazi u prizemlju apartmanske kuće i sastoji se od kuhinje i blagovaobne, dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, ostave, kupaone i dvije terase. Apartmanu pripada prostrana okućnica od 133 m2 i dva parkirna mjesta. Apartman se nalazi u mirnom predjelu i prodaje se namješten!!


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 54m², 68.000 €, 1.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Prodaje se uredan jednosobni stan na Donjoj Drenovi, koji se u naravi sastoji od spavaće sobe, dnevnoga boravka, kuhinje s blagavaonom, zatvorene lođe, kupaonice s wc-om, hodnika te pripadajuće drvarnice. Kuhinja je odvojena, pa je moguće majnim zahvatom dobiti i dvosobni stan. Orijentacija je sjeverozapadna s pogledom prema Opatiji. Stan ima novu vanjsku stolariju te je kompletno namješten i odmah useljiv. Grijanje je moguće putem klilma uređaja i na drva. Nalazi u manjoj zgradi na veoma mirnoj i tihoj lokaciji, s puno zelenila i velikim parkingom iza zgrade. Čisto vlasništvo, uredni papiri. Ostale informacije na upit. ID KOD AGENCIJE: 2KF-6276 Godina izgradnje: 1980 Godina zadnje adaptacije: 2010 Struja: Da Gradski vodovod: Da Namješteno: Da Slobodan parking: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Lođ‘a: Da Konoba: Da Javni prijevoz: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Otvoreni pogled: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0914443420,0912504779 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Rijeka, Appartamento - Al Vendito, 100m², 125.000 €, 1.2.2018. - [Cercare El Venditore (Agenzia)]

Mansardna etaža na odličnoj poziciji, kompletan stan stajaće visine, vrlo svjetao, 90 m2, 3s + db, panoramski prekrasan pogled na cijeli Kvarner. U vlasništvu dio okućnice za parking, legalizacija sprovedena, čisto vlasništvo. Blizina svih usluga. Škola na dvije min od stana. Klimatiziran. Orjentacija jug. Kompletno adaptirano 2005 g., 500 m od mora. Balkon na jugu i mala terasa na sjeveru. Stan brutto površine 110 m2. Velika kupaonica na sjever. Jedna soba sa krovnim prozorom. ID KOD AGENCIJE: 2KF-6277 Godina izgradnje: 1985 Godina zadnje adaptacije: 2005 Struja: Da Gradski vodovod: Da Pogled na more: Da Otvoreni pogled: Da Balkon: Da Konoba: Da Parking u vlasništvu: Da Grijanje: Ostalo Klima: Da Terasa: Da Udaljenost od mora: 500 Javni prijevoz: Da Banka: Da Škola: Da Vrtić: Da Trgovina: Da Pošta: Da Park: Da Igralište: Da Energetska učinkovitost: Energetski certifikat u izradi Vlasnički list: Da Atlas nekretnine d.o.o. Mob: 0914443420,0912504779 Tel: 051336273 E-mail: info@atlas.estate www.atlasnekretnine.hr


Forum za nekretnine Besplatni forum za nekretnine
Najveći besplatni mali Oglasnik u Hrvatskoj